Kit talál el először a Savaria Szálló cserepe?Kicsit unalmas már a téma, nekem sincs már mondókám Savaria Szálló ügyében, amit fontosnak találtam, azt már leírtam korábban többször is, utoljára júliusban osztottam az észt.

Most megmaradok a tények közlésénél.

Az pedig annyi, hogy még az ünnepek előtt műanyag szalaggal kerítették le Szombathely belvárosának legpatinásabb év végi épületét, és néhány odagányolt fecnivel az omlásveszélyre figyelmeztettek.

Kit talál el először a Savaria Szálló cserepe?

Bárki volt is az, jósnak bizonyult, ugyanis újév reggelén ezt fotóztam a mobilommal.

Kit talál el először a Savaria Szálló cserepe?

A cseréptörmelék még ma délelőtt is ott volt, nyomatékot adva a kordonnak.

Hiába vizsgáltam meg alaposabban a helyszínt, nem tudtam egyértelműen eldönteni, hogy a cserép a szalagon belülre vagy kívülre esett.

Abból a szempontból mondjuk mindegy, hogy a szilveszterezők megúszták a cserépbombát.

Kit talál el először a Savaria Szálló cserepe?

Ezzel azonban várhatóan nincs vége a történetnek, mert felnézve a tetőre azt látni, hogy több helyen is megindultak a cserepek, így csak az a kérdés, hogy kit és hogyan talál el az első.

Mert ezt nyilván meg kell várni, ölbe tett kézzel, egymásra mutogatva, csakúgy mint Budapesten a harmadik metró függőben levő tragédiáját.

Ha valakit érdekel, akkor ideírom kisbetűkkel, hogy az oldalán is potyog a cucc.

Ha valakit érdekel, akkor ideírom kisbetűkkel, hogy az oldalán is potyog a cucc.

Hajrá Magyarország! Hajrá Szombathely!

 

 mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés