Nem érzitek úgy, mintha Puskás Tivadart egy pindurkát túlszerepeltetnék a városi honlapon?



Egy találós kérdést teszek fel nektek. Mi a közös a városi honlap utolsó 12 hírében és címlapfotójában?

A válaszhoz először is nézzétek meg a képeket, amiket most fotóztam ki a Szombathely.hu-ról.

  Puskás Tivadar a várpsi honlapon

Puskás Tivadar a várpsi honlapon

Puskás Tivadar a várpsi honlapon

Ha még mindig bizonytalanok vagytok, akkor segítek: összefoglalom a 12 legfrissebb szombathelyi hír lényegét, időrendben visszafelé haladva.

  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere megnyitotta az I.OMV Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Kupát.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere megtekintette a Kálvária-domb ásatásánál előkerült római kori leleteket.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere meglátogatta a Pozsonyi utcai Idősek Klubját.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere 90. születésnapjuk alkalmából köszöntötte otthonukban Horváth Annát és Molnár Gézát.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere részt vett a Savaria Történelmi Karneválról tartott sajtótájékoztatón.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere egy sajtótájékoztatón ismertette az I. OMV Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Kupa programját.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere meglátogatta a Szent Márton cserkésztábort.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere sajtótájékoztatót tartott abból az alkalomból, hogy elkezdődött a riói olimpia.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere beszédet mondott az alkalomból, hogy beemelték az épülő Haladás-stadion lelátójának első vasbeton pillérét.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és a Magyar Cserkészszövetség vezetőtisztje szándéknyilatkozatot írt alá.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere letette az uszoda új épületének alapkövét.
  • Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere meglátogatta azt a közel 200 gyereket, akik a „Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa szervezésében játszóházban vettek részt.

Nos, a kiegyensúlyozott, informatív, komoly közpénzekből fenntartott városi honlap hírrovata szerint ennyi történt mostanában mifelénk.

Mondjuk kételkedem, hogy lenne olyan, aki napi híréhségét a városi honlapról elégítené ki, de ha mégis, az nyilvánvalóan arra a következtetésre jut, hogy Szombathelyen nem történik sok minden, ha viszont igen, azon mindenképpen részt vesz és beszédet mond a város első embere.

Persze ha nagyon megerőltetjük az agyunk, akár más következtetésekre is juthatunk.

Aki szeretne még több hírt olvasni Puskás Tivadarról, az mindenképpen kattintson ide.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés