A léghajózás után Szent Márton táncversenyre megy



Ha ez így megy tovább, izgalmas és vidám Szent Márton-év elé nézünk.

Szent Márton komolyabb vesszőfutása a szombathelyi városi bálon kezdődött, ahol az egykori toursi-i püspököt sikerült összehozni a tombolahúzással, a koktélokkal és a dekoltázsokkal.

A szentről elnevezett birkózóversenyre már az országos média is felfigyelt, de mindez cseppet sem jelentette a sorozat végét.

Ráadásul a tovább kibontakozás újabb meglepetéseket tartogatott: májusban egy léghajóversenyt sikerült elnevezni Szent Mártonról, aki annak idején ezzel a forgatókönyvvel valószínűleg nem kalkulált.

És most itt a legújabb fejlemény: Savaria szentje a hétvégén egy táncversenyre látogat.

A Savaria Nemzetközi Táncverseny sajtóközleményében ugyanis ez olvasható:

“Az 51. Savaria Nemzetközi Táncverseny is a Szent Márton Emlékév keretében kerül megrendezésre. A Szombathely MJV által felajánlott Szent Márton Kupát a legeredményesebb páros veheti majd át.”

A szent bizonyára lelkesedne a versenytáncért, azok közül is azokért, ahol „a nők az estélyit szexi latin ruhákra cserélik.”

Keressétek meg Szent Mártont a nézők között!

Keressétek meg Szent Mártont a nézők között!

Hát bevallom: szerettem volna akkor és ott lenni abban az irodában, ahol a mindenhez értő, magukat roppant komolyan vevő férfiak eldöntötték, hogy mi legyen a Szent Márton-év tartalma, mi az, ami még belefér, és mi az, ami már nem.

Volt-e köztük esetleg olyan, akik az ízlés nevében legalább a fejét csóválta.

A Szent Márton-év még a felénél sem tart, és lám, mennyi minden történt.

Talán érthető, hogy izgalommal vegyes félelemmel nézek a jövőbe, de nem titkolom, hogy immár a humor területén is komoly elvárásaim vannak.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés