Pótcselekvési maraton a Fő téren



Ahogy szinte minden nap, tegnap is átnyargaltam a Fő téren, és nyargalás közben a látóterembe kerültek ezek a sátrak.

„Hát persze, újraélesztési maraton vagy mi!” – villant át agyamon, és roppant büszke voltam tájékozottságomra.

Még lassítottam is, hogy mobillal fotót lőjek a távolból.

Pénteken koradálután még volt valamilyen mozgás a sátraknál, később azonban már csak az újraélsztő csapatot láttam a sátorban.

Pénteken kora dálután még volt valamilyen mozgás a sátraknál, később azonban már csak egy árva újraélsztő csapatot láttam tevékenykedni.

A fotózásom oka meglehetősem tendenciózus.

Merthogy a mostani Fő téri maraton kiváló alibi, hogy végre megmondjam nektek a tutit a szombathelyi újraélesztési lázról.

Mindenekelőtt valljuk be, ennél sokkal rosszabbul is járhattunk volna. (Mondjuk egy 15 milliárdos focistadionnal. Ja, hogy az épül. Bocs, akkor ez rossz példa).

Az újraélesztés tanítása orvos ismerőseim szerint sem haszontalan, ha csak egyvalaki tudja használni az így tanultakat, már volt értelme, csakhogy – és ezt már én mondom – az egészet így kitenni az ablakba, erőltetve, izzadva, politikai kampányba ágyazva kissé ironikus és ízléstelen. (Annyira ezért szerencsére nem, mint szegény Szent Márton nevének inflálása.)

A "segítés városa" kampány legkínosabb pillata volt, amikor az Omega szombathelyi koncertjén a polgármester egy ambu babát kapott ajándékba. Puskás Tivadar bőrdzsekiben és farmerban pattant a színpadra.

A “segítés városa” kampány legkínosabb pillata talán az volt, amikor az Omega szombathelyi koncertjén a polgármester egy ambu babát kapott ajándékba a zenekartól. Puskás Tivadar bőrdzsekiben és farmerban pattant a színpadra. (A fotót én készítettem.)

Szóval a tíz napi újraélesztési show végeredménye nálam így néz ki.

A szombathelyi újraélsztési show összetevői



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés