Én kicsi mémjeim: 2016. március



Ha véletlenül valaki lemaradt volna róluk a Facebookon.Átment az autóm a műszaki vizsgán, megjött a tavasz, kvótaellenes konferenciát tartottak az önkormányzatok és megszüntetik a KLIK-et.

Megannyi jó hír.

Nem is értem, minek is morgolódok annyit.

Most már mindegy, itt a márciusi termés.

mem_email

Amikor reggel látom, hogy nem tettem ki egy vesszőt az éjszaka elküldött emailben.


Ez itt a Facebook, közhelyek és álhírek mindenütt.


mem_forgalmi

Örül a feje, hogy 10 éves autója csont nélkül átmegy a műszaki vizsgán. Aztán kiderül, hogy betelt a forgalmi engedélye és a kormányhivatalban 6 ezer forintért nyomtatnak újat.


Megszűnik a KLIK. Ezek az arcok néhány nap alatt kitalálták, hogy nyárig kitalálják, hogy hogyan lesz ősztől a közoktatás. Most ijedtem meg igazán,


mem_kvotaellenes

A magyar önkormányzatoka a betelepítési kvóta ellen tartottak konferenciát Budapesten. A 8. kerület fotósa ilyennek látta a konferenciát. Én meg ilyennek.


Rádiós műsor az MSZP soron következő elnökválasztásáról és a párt megújulásáról. Aki a párt nevében válaszol: Lendvai Ildikó, az MSZMP egykori főcenzora.


mem_vasarnapi_nyitva_tartas

Én vagyok itt az egyetlen, aki szerint a boltok vasárnapi nyitva tartásáról nem a népet, a pártokat, az újságírókat, a kopaszokat vagy Erdősi Lászlónét, hanem az ott dolgozókat kellene megkérdezni?


mem-aszolarcica

Szolárcica az íróasztalomon. Esti program novembertől áprilisig.


mem-hatuszas

Gyermekeiket úsztató szülők ma délelőtt a szombathelyi uszoda lelátóján. Amikor látják, hogyan úszom le az 50 métert.


mem-tavasz

Tavasz is in the air. Ültetnem kellene valami akármit.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés