Én kicsi mémjeim: 2016. februárTöbbnemzetiségű katicabogarak, Palvin Barbi és a napi hírek.

Ezek a zseniális alkotásaim nem kerültek fel a blogba. Nem mondom, hogy sokat vesztett vele, aki nem látta őket, de ha már dolgoztam rajtuk (két percet, két órát, két napot stb.), akkor ne nyelje el teljesen őket a Facebook nevű digitális fekete lyuk.

Jobban befolyásolja mindennapi életünket, hogy ki lesz az USA elnöke, mint az, hogy hogy hívják a szombathelyi polgármestert. Én vagyok itt az egyetlen, akinek fogalma sincs, hogy ki az a Palvin Barbi.  Mikor este hazaérek és elolvasom az aznapi híreket. Mikor egy új beruházás számait látom a médiában, automatikusan azt saccolom, hogy mennyi lehet ebből a korrupciós pénz. Korán reggel ilyen a Vas megyei égbolt. A hársfa alatti olvasáshoz kéne venni egy nyugágyat a kertbe. Mindent államosítanak vadul, de ami állami, az nem működik. Jézus megnézi a laptopján, hogy össegyűlt-e elég like, hogy megmentse a beteg kisfiút. Négy különböző katica összesúg. Lecserélték a köznevelési államtitkárt, megint reformok jönnek.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés