Az én kicsi mémjeim szerint ilyen volt 2015



Év végén vannak rituális tevékenységek.

A politikusok ilyenkor megnézik a svájci bankszámlájukat, majd úgy nyilatkoznak, hogy jó évet zártunk.

A bulvármédia visszatekint, hogy ki halt meg balesetben, betegségben, ki kit csalt meg, és ki mijét villantotta meg a színpadon.

A „szeriőz” média háborúkkal, választásokkal, terrorakciókkal és korrupciós ügyekkel igyekszik emlékezetessé tenni az elmúlt évet.

Hogy Ti, tisztelt blogolvasók, se maradjatok év végi rituálé nélkül, a Facebook-oldalamról és a laptopom merevlemezéről összegereblyéztem 2015 mémtermését.

Menet közben nem is gondoltam, hogy ilyen sok lesz belőlük.

Nem tudom, mennyi a közös bennük, azt tudom, hogy van, amelyiket napokig, hetekig érlelődött a fejemben, és van, ami percek alatt készen lett. Tudom hogy vannak közöttük jobban, és vannak kevésbé sikerültek. De az megnyugtató, hogy mindegyiket vállalom most is.

Szóval az én kicsi mémjeim szerint ilyen volt 2015.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés