Mi a feladata az íróknak?„Az íróknak és az írótársadalomnak az a feladata, hogy a művészet és a kultúra nyelvén mondják el nekünk, olvasóknak, hogy kik vagyunk mi és kik lehetnénk” – jelentette ki Balog Zoltán a 43. Tokaji Írótábor pénteki zárónapján. (MTI)

Nos, Balog Zoltánnak lehet a véleménye bármiről, de bennem nagyon nem kelt kellemes rezgéseket, amikor egy miniszter kinyilatkoztat az írók feladatáról.

Mentségére (?) legyen mondva, hogy a magyar politikus onnan ismerszik meg, hogy a legkülönbözőbb rendezvényeken jelenik meg, hogy ott a legkülönbözőbb sületlenségeket mondja a legkülönbözőbb témákban.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés