A polgármester és én 1



Szerény újságírói pályafutásom alatt azt a tanulságot már rég levontam, hogy a világról másképpen gondolkodom, mint a politikusok.

De talán nem reménytelen az ügy, néha ugyanis még a más dimenzióban létező szellemek is találkoznak.

Szombaton például azt írtam a szombathelyi öko-majálisról, hogy

„ahogy nevében is benne van – egyféle keveréke a családi majálisoknak és a környezetvédelemre való nevelésnek. A 11-es huszár úti laktanya udvarán zajló eseményen számos helyi nagyvállalat, intézmény és szervezet képviseltette magát. A reggeltől délutánig tartó programok középpontjában természet, a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás állt, de zajlott itt cégek közötti főzőverseny is.

 

És vajon mit írt ugyanerről vasárnap Puskás Tivadar polgármester a Facebook-oldalán?

Ezt:

“Hogy mi az az ÖKO majális? Egy nagyszerű keveréke a családi majálisoknak és a környezettudatos életre nevelésnek. A 11-es huszár úti laktanya udvarán zajló eseményen a reggeltől délutánig tartó programok középpontjában a természet, a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás állt, de volt itt cégek közötti főzőverseny is.”

Az, hogy szinte szóról szóra ugyanaz jut eszünkbe egy esemény kapcsán, az felemelő és inspiráló, egyben továbbgondolkodásra ösztönző.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ferimesz Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ferimesz
Vendég
ferimesz

Hát… – maradjunk abban, Mindketten elég bátrak voltatok! 🙂