Amerika már a Fideszben van



Éppen az összeesküvés-elméletekről olvasok egy könyvet. Ebben többek között az áll, hogy amikor Szovjetunióban anno leleplezték a Trockij-féle összeesküvést, fény derült a démonian ravasz szabotázsakciókra is.

Így például a szabotőrök Ukrajnában szándékosan rossz hatásfokkal működtették a kokszolókemencéket, ugyanitt értékes melléktermékeket hagytak kárba veszni. Mások a vasúti teherszállításban okoztak károkat azzal, hogy növelték az üresen futó vagonok arányát, és nem használták ki maximálisan a mozdonyok kapacitását. Később a szabotőrök rájöttek, hogy ez túl nyilvánvaló, könnyen lebukhatnak vele, ezért kevésbé feltűnő eszközökkel okoztak kárt a fiatal kommunista államnak. Például úgy, hogy késletették egy szódagyártó üzem építését. Máskor úgy döntöttek, hogy egy lakótelep az eredeti tervekhez képest két kilométerrel közelebb legyen az ipari nagyüzemhez, így veszélyeztessék a munkaerő egészségét és biztonságát.

Bizony, ilyeneket olvasva beindul az ember agya, és a hazai viszonyok között is jobban átlát a szitán.

Számomra például már nyilvánvaló, hogy a kormánypárt köreibe is beszivárogtak a szabotőrök,.

Már régen ügyködhetnek ott, de az utóbbi időben elszemtelenedtek, már a látszatra sem adnak.

Különösen gátlástalanul tevékenykednek a központi kommunikációs csoportban.

Először azt javasolták a képviselőknek, hogy vezessék be az internetadót, majd amikor a O. V. miniszterelnök résen volt és lefújta, előálltak a drogteszt ötletével. A Párt vezetőinek minden bölcsességére és tapasztalatára szükség volt, hogy – némi veszteség árán, de – kibújjanak ebből a kellemetlen és ostoba helyzetből.

A szabotőrök igazi gonoszsága azonban az útdíj ötletével teljesedett ki.

Kihasználva azt, hogy a megfeszített éves munka után már lankad a figyelem a minisztériumokban, egy olyan gány verziót fogadtattak el a nem elég éber illetékesekkel, aminek hozadéka szinte semmi, ellenben arra alkalmas, hogy nevetségessé és áttekinthetetlenné tegye a kis ország néhány gyorsforgalmi útjának használatát, és egyben felpaprikázza az állampolgárokat.

Szombathely esetében még egy külön csavarra is volt energiájuk: dezinformálták a honvédelmi minisztert, és ördögi tervükbe beavatták a megyei napilapot is.

Most már csak az a kérdés, hogy ki áll a szabotázs mögött.

Nem nehéz erre válaszolni. AZOK. Ugyanaz a világhatalom, amely hatalmas erőket mozgósít arra, hogy zavart okozzon a magyar adóhatóság körül.

De mivel ott nem jártak eredménnyel – lássuk be, egy átlagpolgár egyszerűen képtelen hinni abban, hogy bármily korrupció lehetséges az állami hivatalok vagy a politika háza táján, hiszen ennek ellentmond minden tapasztalatuk -, így most más területeken gyengítik a kormányt.

A helyzetet bonyolítja, hogy az USA láthatóan beépült az ellenzékbe is. Minek másnak lenne köszönhető az MSZP ordenáré töketlenkedése, a régi, évtizedekkel ezelőtt leszerepelt arcok felszínen tartása. Ők húznak  a DK-ra és a többiekre bohócsipkát.

A szabotőrök láthatóan jelen vannak az új utcai ellenzék köreiben is. Számukra súlytalan beszédeket írnak, és arról is gondoskodnak, hogy a céltalanság látszatát keltsék.

Mire megy akkor ki a játék?

Mi leszünk az 51. állam? Talán Obama elnöknek ágyaznak meg itt a 2018-as választásra? Még az is lehet, megszavaznák az addigra már teljesen agymosott magyarok.

Még az is lehet, ezt a blogbejegyzést is egy szabotőr írta. Legyetek résen, no!

Gyanús ez a fickó, nagyon gyanús

Gyanús ez a fickó, nagyon gyanús



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés