Bicikliút-avatásGondolom ti is észrevettétek, hogy K. Európának különös kisugárzása van.

Lehet itt kommunizmus vagy kapitalizmus, kaphatunk világútlevelet, rátapadhatunk a műholdas tévékre vagy az internetre, múlhatnak az évek és évtizedek, a lényeg – akár tapicskolunk benne boldogan, akár szívből utáljuk – itt marad velünk.

A lényegből többféle van.

Most a susogó melegítők, a házi frizurák, a műszálas otthonkák, a lukacsos trikók, az autóstáskák, a rosszul gombolt és rosszul szabott zakók, a kínai cipők, a falusi melléképületek, a padlásokon felhalmozott kacatok és megannyi társuk lényegéről beszélek.

Ez a jellegzetes életérzés jelenik meg ebben a mai MTI-fotóban, amely egy kelet-magyarországi kerékpárút avatási ünnepségét örökítette meg, Kőtelek és Tiszasüly között.

A nemzeti hírügynökség ezzel a fotóval illusztrálta a nagy pillanatot.

Bicikliút-avatás

Bicikliút-avatásmm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés