Sajtófotó 2014



Észrevettétek, hogy szinte minden helyi és országos hír fotóillusztrációja mostanában nagyjából így néz ki?

sajtofoto_2014Kellékek:

1. 4-6 érdektelen, idősödő, öltönyös férfi
2. Egyikük lehetőleg viseljen valamilyen egyenruhát
3. Egy pulpitus és / vagy mikrofon
4. Egy zászló
5. A komoly férfiak éppen átadnak valamit, és közben megosztják felbecsülhetetlen értékű gondolataikat (országról, nemzetről, fejlődésről, gazdaságról, haltenyészetről, bármiről) a néppel.
6. Az egész jelenetet átlengi a perifériák által kedvelt üres pátosz
7. A sajtó úgy tesz, mintha ezt komolyan lehetne venni.

———–

A fotó színes verziója ma készült Devecserben. Nagy Lajos (MTI) azt örökítette meg, hogy Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára mond beszédet az iszapömlés okozta katasztrófa negyedik évfordulóján.”A településen ezen a napon térfigyelő kamerarendszert is üzembe helyeztek” – olvasható a képhez tartotó MTI-anyagban.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés