Üzenjük Brüsszelnek: Titszeletet a magyaroknak!



Ma ez az óriásplakát fogadott az Uránia Udvarban.

Nem tudom, hogy a két plakát véletlenül került-e egymás mellé, de gyanítom, az utca hírmondója a Skoda-reklám szlogenével ráhibázott a májusi EP választás végeredményére.

A Fidesz ugyanis tud valamit.

Ugyanazt, amit a kereskedelmi tévék.

Hogy mitől döglik a légy.

Ahogy a nézőknek – hiába nem vallják be – leginkább táncoló celebekre, éneklő gyerekekre és Győzikékre van szüksége, úgy a választóknak butácska, pofonegyszerű politikai üzenetekre. Olyanokra, amiken nem kell gondolkodni, és amiket a többség könnyen megért.

Legalább is úgy gondolja, hogy érti.

Például a rezsicsökkentés.

Vagy hogy a gazdag, kevély és ellenséges Brüsszel (?) nem ad elég tiszteletet (?) a becsületes, szabadságszerető, elnyomott és kifosztott magyar népnek.

De ennek véget kell vetni.

Megállj, megállj, kutya EU!

Nem hiszem, hogy egy ilyen óriásplakát egy kaján reggeli mosolyon kívül többet érdemelne.

Illetve egészen véletlenül eszembe jutott az Ali G. film ezen jelenete. Sajnos nem találtam meg magyarul, de aki látta, az bizonyára emlékszik a „RESTECP!”-jelenetre.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés