Én a biztonság kedvéért szólnék Kókának isMesterházy Attila, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Fodor Gábor és Kuncze Gábor után egy újabb politikai nagyágyú csatlakozott a találékony nevű Összefogás ellenzéki szervezethez.

A fiatalos, hiteles és népszerű Bokros Lajos ma bejelentette, hogy pártja, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) „kívülről támogatja” az ellenzéki csoportosulást.

Mesterházy Attila; Bokros LajosNem tudjuk, csak gyanítjuk, hogy mekkora a tömegbázisa az egykori pénzügyminiszternek, mindenestre szerénysége megmaradt, mert úgy nyilatkozott, hogy sem egyéni, sem listás helyet nem kér a pártja számára.

Akár így, akár úgy, Bokros Lajos szépen beleillik az ígéretes baloldali ellenzék üdítő imázsába.

Én azért a biztonság kedvéért még szólnék Kóka Jánosnak is.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés