Hát jöjjenek a bevándorlók, ha még van kedvük



Most jött az MTI-n ez a hír.

“Európának szüksége van a bevándorlókra ahhoz, hogy betöltse velük az európai polgárok meg nem született gyermekei által keltett űrt – mondta Kalmár Ferenc András, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Strasbourgban, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének vitájában.

A 47 országot átfogó, lényegében összeurópai szervezet parlamenti képviselőiből álló testület napirendjén ezúttal a migráció jelensége volt.

A magyar kereszténydemokrata képviselő szerint a kontinens nem mondhat le a migránsokról, a tömeges bevándorlásról. Ez azonban – tette hozzá – azzal jár, hogy az európai társadalomnak fel kell készülnie a bevándorlók fogadására.

“Ez hatással lesz kultúránkra, szokásainkra, életformánkra” – mondta, és hozzátette, hogy a migráció az Európában beszélt nyelvek arányait is módosíthatja.

“Tudatában kell lennünk annak, hogy ez az ára az európai jólét és gazdasági erő fenntartásának” – jelentette ki Kalmár Ferenc András.

A KDNP képviselője katasztrofálisnak nevezte a mostani európai demográfiai tendenciákat, és úgy vélekedett: annak érdekében, hogy ezen változtathassanak, “vissza kell térni a klasszikus, alapvető értékekhez, amelyek a kereszténységből fakadnak”. Fontosnak nevezte a család szerepét, valamint szerinte javítani kell az anyagság elismerésén, “előbb erkölcsi, majd gazdasági értelemben is”.

Végre valaki nyíltan beszél erről a dologról, néven nevezve a dolgokat. Annyit tennék hozzá, hogy nem hiszek semmilyen alapvető értékű vagy a keresztényi visszatérésben.

Késő van már ahhoz.

Magyarország esetében a 24. órában vagyunk ahhoz is, hogy idecsábítsunk embereket Ázsiából, Afrikából, akárhonnan. Ha sokáig várunk, lehet, már nem lesz kedvük ide jönni. Már most sincs sok, de most még talán válogathatunk.

Szóval csak jöjjenek, mi pedig készüljünk fel a fogadásukra, és egy újfajta Európára. Jó esetben.

Bizony, mindennek ára van.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés