Szalagavató-zakó keresi gazdájátMivel a belvárosban lakom, mindenféle programnaptár nélkül tudom, hogy mikor van szalagavató: a fiatalok jellegzetes mid- és afterparty zaja ugyanis ilyenkor a legvastagabb falakon is átszivárog.

Szakértőként el tudom mondani, hogy a középiskolák végzőseinek hajnali kurjantásai nem megkülönböztethetők egymástól, és a zajmérők nem mutatnának jelentős eltérést jellegzetes fiú vagy lányosztályok esetén sem.

Nem tudom, melyik iskolának volt tegnap szalagavatója, mindenestre nagyon úgy tűnik, hogy egyik fiatal zakó nélkül ment haza.

Az alábbi, üres Tokaji furmintos üveggel kiegészített életkép a Deák Ferenc utca Március 15- tér végi szakaszán fogadott ma délelőtt.

szalagavató zakóAz elhagyott ruhadarab a ballagáson még hiányozhat.

Még ezek a mai fiatalok!mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés