Az USA irigy dög



Igen, tudjuk, hogy Amerika rossz, a szabadkőművesek fészke, lakói kövérek, buták, műveletlenek és önzők, azt sem tudják, hogy hol van Magyarország és állandóan háborúznak az olajért.

És amikor az MTI azt írja ma reggel, hogy „amerikai részről a helyes irányba tett lépésként értékelték” a magyar alaptörvény ötödik módosítását (amelyben képviselőink törölték a bírósági ügyáthelyezés lehetőségét, és eldöntötték, hogy a kereskedelmi médiumok ingyen közölhetnek kampányhirdetéseket), nos, akkor csak az irigység beszél belőlük.

Merthogy miközben a jelenlegi magyar kormány már ötödször módosítja a saját maga írt alkotmányt, okosan, szabadon, szépen, addig az USA-ban az utolsó, 27. alkotmány-kiegészítést 21 évvel ezelőtt, 1992-ben fogadták el.

Az áll benne egyébként, hogy a szenátorok és képviselők fizetését szabályozó törvények csak a következő választási ciklus után léphetnek életbe.

Ostoba hamburgerzabálók.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés