Mértékek



Azt hiszem, két és fél éve nem futottam ekkorát, mint ma este. No nem volt egy nagy szám, csak magamhoz képest volt az, pontosabban az utóbbi két és fél évemhez képest érdemel meg ez a kocogásom egy ilyen rövidke kis bekezdést.

Meg aztán vigyázni is kell a számokkal. Azt vettem észre, hogy 5 (korábban 10) kilométer után az idővel és a távolsággal kapcsolatos mértékegységek meglehetősen furcsán kezdenek el viselkedni

A két és fél év már csak egy pillanatnak tűnt a mai futásom végén, és az évtizedek is furán összementek; ellenben az utolsó fél kilométer a végtelenbe nyúlt.

Ez a bejegyzés is képes lenne a végtelenbe nyúlni, de mivel agyműködésem már helyre (?) állt, tudom, hogy – olvasói szempontokat figyelembe véve – nagyon gyorsan rövidre kell ezt most zárnom, talán így harmonizál a futásommal, ami – emlékeztetőül – nem volt egy nagy szám.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés