A Gangnam Style ereje



Ahogy a nyárvégi napnak, úgy a Gangnam Style-nak is van még jócskán ereje.

Ezt tapasztaltuk nyáron a horvátországi szállodánk teraszán, ahol ha este, a partilámpák fényében a DJ feltette Psy örökzöldnek tűnő dalát, a közép-európai úri közönség – horvátok, tótok, magyarok, németek és osztrákok – hirtelen elfeledkeztek mindenről, és nekiálltak együtt Gangnam-lovagolni az úszómedence mellett. Cuki látvány volt.

A sláger – ahogy erről a videó is tanúskodik – a világnak a zűrösebb helyszínein is jól teljesít.

A hét elején Hebronban járőröző izraeli katonák hallották meg a dalt kiszivárogni egy buliból, ami történetesen egy palesztin esküvő volt.

A katonák nem tudtak ellenállni a kísértésnek, csapódtak a násznéphez, és hát ez lett a vége:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9boSJdZ8gFQ]

Izraelben persze most áll a bál a mobiltelefonnal készült videó miatt, hogy biztonság így, biztonság úgy, katonai morál, szír helyzet, blablabla.

De mi pontosan tudjuk, hogy miről van itt szó.

Innen.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés