Lábam elé nézve



Az otthonom közelében valahogy háromszög alakban rendeződnek az utcák, és amikor A pontból B pontba indulok, értelemszerűen mindig a háromszög rövidebb oldala mentén indulok el.

Mindez azzal a következménnyel jár, hogy a háromszögeknek a hosszabb – vagy annak vélt – szárain gyakorlatilag soha nem megyek végig.

Ma délelőlőtt viszont végigmentem az egyiken, és meglepődve fedeztem fel, hogy ott időközben boltok és irodák indultak és zártak be, vállalkozói és emberi sorsokkal a mélyben.

Miközben én Baranyában, Budapesten, Bécsben, Zadarban, Londonban és isten tudja merre kolbászoltam, fogalmam nem volt arról, hogy a házunktól pár száz méterre új vegyesbolt, fagylaltozó stb. nyílott.

Na például ezért érdemes néha a járt utat elhagyni a járatlanért.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés