Helyesen válaszoltam-e?


Nincs szebb péntek reggel annál, mint amikor hajnali 8 órakor felhívnak, hogy – mert állítólag helyesen válaszoltam valamilyen kérdésekre – nyertem egy 20 ezer forintos valamit, amit a Kispityer étteremben tudok hétfőn átvenni. „Eljön?” – kérdezi affektálva a nő, aki valószínűleg maga sem ilyen állást álmodott magának.

„Nem megyek, mert átkúrás” – válaszolom álmosan, de emelkedő vérnyomással. „Tanuljon meg rendesen magyarul” – replikáz a hölgy, és leteszi a kagylót, így már nem tudom megkérdezni, hogy a nyers válaszom tartalmilag helyes volt-e, esetleg kandidál-e újabb 20 ezer forintos ajándékra.


mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés