Kisszerű örvendezés egy kézszárító felett



Nem mondom, hogy nagy nap volt ez a mai, de azért egy paraszthajszállal mégiscsak különb az átlagnál.

Az optimista napzárás oka, hogy az irodatömb férfimosdójában délután felfedeztem, hogy a papírtörölköző gusztustalan műanyag tartója helyett egy masszív, férfias, fémdobozba zárt, klasszikus meleglevegős kézszárító költözött.

Kedvemre van, mivel mindig is komoly fenntartásaim voltak a papírtörölközők iránt.

Nem szeretem már magát az alapötletet sem, hogy papírt azért dobjunk a szemétbe, mert nedves lett.

Még ennél is rosszabb a vizes papír érintése, illetve a törlés, dörzsölés nyomán keletkező kellemetlen hang, vagy annak a képzete. Brrrr.

Mennyivel kellemesebb a száraz, meleg levegő, illetve annak tudata, hogy nem kell hozzáérni a mások által végigtaperolt műanyag dobozhoz, papírokhoz, vécés kukafedélhez.

Az ideális egyébként lehet, a legklasszikusabb megoldás lenne: kézmosáshoz mindenki hozza saját törölközőjét. Tudjátok: tisztát, ropogósat, illatosat.

Egyébként korábban (2008-ban) már értekeztem eme fontos kérdésről, így szavazni csak az tud, aki akkor nem tette (mert rend a lelke mindennek).

[polldaddy poll=1185341]



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés