„Azt hittem, mi a Nemzeti Front vagyunk” 2Olvasom, hogy „Párbeszéd Magyarországért Pártra változtatja a nevét, és hamarosan párttá is alakul az LMP-ből kivált Párbeszéd Magyarországért Platform.”

Nos, az ellenzéki oldal lassan úgy néz ki, mint amikor szétesett a Hungária együttes és minden tag alapított egy-két utódzenekart.

Lassan már az sem tudja magát kiismerni magát az MSZP, 4K!, Együtt 2014, Milla, LPM, Párbeszéd Magyarországért, Demokratikus Koalíció, Magyarországi Szociáldemokrata Párt stb. háza táján, akit amúgy érdekel a dolog.

Erről jut eszembe a Brian élete című film idevágó emlékezetes jelenete:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZgNGTlmIapI]mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

2
Szólj hozzá!

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
UpAllNight-t- Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
-t-
Vendég
-t-
trackback

STORY -…

WHOA! customers claim: ‘seemingly endless energy’ to party all night!!!…