Napi telefonos zaklatás 1Koradélután, otthon. Csörög a telefon.

Kellemes női hang:

– X. Y. vagyok a budapesti akármilyen Kft-től. Józing Antalt keresem.
– Tessék parancsolni.
– Örömmel tudatom, hogy nyert egy 30 ezer forintos értékű csomagot, mert válaszolt egy egészségügyi felmérés kérdéseire. A csomagot holnap (?) tudja átvenni a szombathelyi Claudius Hotelben.
– (Magamban: évek óta nem válaszoltam ilyen kérdésekre.)
– Hangosan: Ez remek, egyre jobban érdekel a történet. Történetesen újságíró vagyok, és szeretném, ha a magnóba is elismételné, amit mondott. Egy kis türelmet, amíg előkerítem a diktafont.
– Nem engedélyezem, hogy felvegye hangomat. (Katt. Vonal megszakad.)

Könyörgöm, tessék már változtatni azon a nyomorult törvényen, ami nem bünteti az ilyeneket.

Megjegyzés: Ma fizettünk be az államnak 25 ezer forintot valami céges közzétételre. Hogy megfeleljünk valamilyen új jogszabálynak.mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
pistike Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
pistike
Vendég
pistike

Szia!

Nemrég engem is zaklatott egy hülye reklámcég, de neten megtaláltam a számukat; vhol olvastam hogy már eljárás is indult ellenük. Érdemes körülnézni ilyen portálokon, találtam most pl. egy újat a http://www.tellows.hu/ – asszem ez a cég is ott volt.

Sok szerencsét!

Üdv.