De hova tűnt Dr. Zengő?



A legelső Alon.hu olvasók talán emlékeznek arra, hogy annak idején voltak írások, melyeknek szerzője egy bizonyos Dr. Zengő volt.

Dr. Zengő főként intim témakörben publikált írásokat.  Néhányan, valószínűleg közületek is, persze már a kezdetektől fogva tudták, hogy a név engem takar.

Mentségemre legyen mondva, hogy nem én ötlöttem ki a tartalmakat szerény műszaki szakközéppel és magyar-angol tanári diplomával, hanem komoly angolszász egészségügyi portálok (WebMd.com stb.) anyagait fordítottam, kivonatoltam, és meg is jelöltem a forrásokat.

A hírportálok hajnalán egy darabig nem is volt ezzel semmi gond. Valahol a poén és a komoly közötti skálára esett a tevékenységem.

Aztán kiderült, nem biztos, hogy ez így nem tökéletes.

Mert messze volt a poéntól, amikor olvasói leveleket kaptam, hogy lennék olyan kedves megvilágítani a női depresszió és az orgazmus kapcsolatát, illetve tanácsokat kértek gyógyszerek tekintetében.

Dr. Zengő ekkor olyan válaszokat küldött privátban, hogy az olvasóknak talán orvoshoz kellene fordulniuk.  Ami elég hülyén jött ki.

Még hülyébben jött ki, amikor egyik írás kapcsán a szerkesztőséget felvívta a TV2 vagy az RTL Klub, és meghívta Dr. Zengőt egy szakmai stúdióbeszélgetésre.

Dr. Zengő ekkor adta vissza soha nem létező orvosi diplomáját.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés