Nevet változtat az MDF – a szombathelyi iroda képei 9



A hír: „A Magyar Demokrata Fórum országos választmánya gyakorlatilag egyhangúlag a párt teljes megújítása mellett döntött – közölte a tavaszi választáson a parlamentből kiesett párt sajtóirodája szombaton az MTI-vel. Elképzelhető, hogy a rendszerváltó párt még a nevét is megváltoztatja.”

Szorosan ide tartozik, hogy a választások előtti egyik sajtótájékoztatón az MDF kissé megvárakoztatta a sajtót, így volt idő a székház helyiségeinek bejárására. Melyek – némi meglepetésünkre – már ki voltak ürítve.

Akkor nem akartam lehozni a fotókat, gondoltam, politikai korrektség meg minden. (Aztán mégis sajtóperrel fenyegettek egy szép őszi délelőtt, de ez egy másik, mellesleg elég érdektelen történet.)

 MDF iroda mdf_iroda2 mdf_iroda1



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

9
Szólj hozzá!

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
orizatriznyákathosaRosejozingaganaga Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés