Utókorlát



Korlát

A Savaria Mozi építkezésénél az utóbbi napokban egy csinos, masszív korlát épült az emeleti teraszon, olyan, amely feltehetően megfelel minden munkavédelmi előírásnak.

A korlátot már vasárnap elkezdték építeni. Egy nappal azután, hogy az építkezésen lezuhant, és súlyosan megsérült egy fiatal munkás.

Gondolom nem én vagyok az első, aki megfigyelte, hogy nálunk minden intézkedés utólag történik.

Akkor építünk gátat, amikor már mindent elvitt az ár, akkor próbáljuk megelőzni a bűnt, amikor már megtörtént, akkor papolunk gazdasági reformokról, amikor már gallyra tettük az egész országot, és akkor adunk át kulturális fővárost, amikor már rég más város az.

Mint elátkozott királyfi
Túl az Óperencián



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés