Álmomban Korál-koncerten voltam



Tisztelt álomfejtők. Önöknek fel van adva a lecke: Mit jelent az, ha valaki álmában Korál-koncerten járt.

Az álomban – ami összességében egész kellemes volt – keveredett a jelen és a múlt. A zenekar tagjai még fiatalok voltak, én már nem annyira. A koncerten nagyon kevesen jelentek meg, néhány tucat ember, mondjuk úgy: bennfentes, ami a valóságban sem akkor, sem most nem jellemző. Persze az álmomnak vajmi kevés köze volt a valósághoz.

A valóság ugyanis az, hogy közel 30 éve nem voltam Korál-koncerten. Érdekes, hogy amikor jártam, akkor is csak valahogy odakeveredtem. És nem gondoltam, hogy 2009 végén ilyen álmaim lesznek.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=enCnDHdsXgw&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1]



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés