Sztárvacsorán csaptak össze az énekesek 1



Fogalmam sincs, hogy mi ez, de ma jött a FényPont-Média Produkciós Irodától, és én jónak látom megosztani az információkat:

Sztárvacsorán csaptak össze az énekesek
Ádok Zoli tánclépésben készítette az aranyérmes pizzát

Plfum Orsi, Baby Gabi és Ádok Zoli összecsapott, méghozzá pizza készítésben. A három énekes a Calabria étterem Sztárvacsoráján mérte össze erejét; tenger gyümölcseivel ízesített, lecsós, valamint spenótos-gorgonzolás pizzával szálltak ringbe a legjobb szakács címért.

sztárvacsora

A meghívott énekesek izgatottan érkeztek a Calabria étterembe, hiszen komolyan vették a versenyt: már egy héttel az esemény előtt azt latolgatták, hogy milyen pizzával kaphatnak több szavazatot a zsűritől, vagyis számos, a Sztárvacsorán részt vevő énekestől. Végül Pflum Orsi a tenger gyümölcseivel ízesített, Baby Gabi a lecsós, a Csillag születik című tehetségkutató műsor felfedezettje, Ádok Zoli pedig a spenótos-gorgonzolás pizza mellett döntött. Még mielőtt a konyhába léptek volna, már elkezdték egymást ugratni.

„Megmondtam Gabinak és Zolinak, hogy esélyük sincs, hiszen a szüleim pékek, és én is nagy gyakorlatot szereztem a péksütemények készítésében. Mivel azok meglehetősen hasonlítanak a pizza tésztához, ezért azt sejtettem, hogy én fogom a legjobban készíteni. Végül a harmadik helyen végeztem, de nem bánom, hiszen nem a győzelem volt a legfontosabb. Remekül éreztük magunkat szakácsként, és biztos vagyok benne, hogy a vendégek számára is emlékezetes marad az este” – meséli Pflum Orsi.

„Semmiképp nem akartam szokványos pizzát készíteni, ezért szétnéztem az interneten, és onnan vettem a lecsós pizza ötletét. Nem volt rossz döntés, hiszen csak néhány ponttal maradtam le a dobogó legfelső fokáról. Örülök az ezüstéremnek is, mert tudom: mindent megtettem annak érdekében, hogy „művem” a legfinomabb legyen. Sőt, annyira izgatott voltam, hogy már egy órával a verseny kezdete előtt megérkeztem a helyszínre” – újságolja Baby Gabi.

A zsűriző énekesek, Völgyesi Gabi (Unique), Kefir, Mary Zsuzsi, a Romantic két lány tagja, Katinka és Toldi Anna, Dukai Regina, akit barátnője, Debreczeni Zita is elkísért, Éliás Gyula Jr., Erox Martini, Babicsek Bernát, Ricky, valamint az Mc Hawer és Tekknő páros igyekezett pártatlan lenni. Csak a pizza ízére koncentráltak, és nem arra, hogy ki készítette. Hiszen ha így lett volna, sokkal nehezebben tudtak volna dönteni, mert mindhárom sztárszakács kedves ismerősük. Végül az a pizza kapta a legtöbb szavazatot, amilyet még soha nem evett senki: Ádok Zoli spenótos-gorgonzolás pizzája.

„Egyáltalán nem gondoltam, hogy első leszek, mert amikor elmondtam a többieknek, hogy milyen pizzát sütök, mindenki elkerekedett szemmel nézett rám, mert ilyenről nem is nagyon hallottak. Ráadásul vegetáriánus vagyok, így a húsos pizza szóba sem jöhetett, és azt gondoltam, hogy a „vega pizzáért” senki sem fog túlzottan rajongani. Így számomra volt a legnagyobb meglepetés, hogy a spenótos pizzám lett az első. Biztosan azért, mert a lemezem címéhez, a Tánclépéshez illően a konyhában tettem néhány tánclépést sütés közben” – újságolja Ádok Zoli.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

1
Szólj hozzá!

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Datura Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés