Friderikusz Sándor õszinte vallomása 10



friderikusz sándor

A szombathelyi Thököly utcán levő óriásplakát arról tájékoztat, hogy megjelent Friderikusz Sándor őszinte vallomása. A reklám szerint valami interjúkötetről lehet szó.

Friderikusz mesterről utoljára akkor írtam a blogomban, amikor a Megasztárban láthatóan fogalma sem volt, hogy mi az a Fugees. Miért is tudná, hiszen csak egy zenei vetélkedő megmondóembere?

Mondjuk, nem vallotta be őszintén azt sem, de tökmindegy. Az is lehet, tudta, csak nem kötötte mindenki orrára.

Most meg itt ez a plakát, amely annyira őszinte, hogy Sándor barátunkat fel sem lehet ismerni rajta, annyira kifotósoppolták. Ha nincs ott a neve, azt hiszem, nem is ismerek rá. Az ominózus Megasztár adásban ugyanis inkább úgy nézett ki, mint egy jóllakott nyugdíjas-napközis, ezen meg úgy néz ki, mint egy 30 éves latínó gitárvirtuóz (aki nem tudja, mi az a Fugees).

Igaz, régen láttam a tévében, lehet, azóta transzformálódott ilyenné. Ilyen őszintévé.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

10
Szólj hozzá!

Please Login to comment
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
árva angyalARVA KAMILforeverHorvath Verairedy Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés