Ismét van hírem Joshról! 3



josh

Josh kis híján bokáját törte a focipályán

A Josh és Jutta formáció frontembere, Josh nagyon szeret focizni, régóta űzi ezt a sportot és büszke volt arra, hogy szerencséjére még soha nem volt egyetlen sérülése sem. Egészen mostanáig… A zenész ugyanis kis híján bokáját törte az egyik meccsen.

Josh pech-szériája néhány hete kezdődött, amikor a csapat egy fellépésről tartott hazafelé, és eléjük ugrott egy szarvas. Autójuk totálkárosra tört, és Josh – agyrázkódása következtében – jó ideig nem hallott a jobb fülére. A napokban pedig az egyik szabadtéri futball meccsen az ellenfél „letalpalta”, így kibicsaklott a bokája, ami miatt járni is alig tudott.

„Nagyon szeretek sportolni, a focit pedig egyenesen imádom. Soha nem volt komoly sérülésem, büszke is voltam rá, de sajnos ennek az időszaknak vége. A Médiaválogatottal fociztunk egy meccsen, amikor nagy erővel rúgtam kapura, de az ellenfél csapatának egyik játékosa rátartott a lábamra, emiatt visszabicsaklott a bokám. Hatalmas reccsenést hallottam, óriási fájdalmat éreztem és rögtön bedagadt a lábam. Még órák múlva sem tudtam rálépni, így szinte már biztos voltam benne, hogy eltört. Egy napig borogattam, pihentettem és reménykedtem, hogy jobb lesz, de végül beláttam: orvoshoz kell mennem. A röntgen után kiderült, hogy törés ugyan nincs, de csúnya zúzódás és szalaghúzódás igen… Többnapos pihenést írtak elő, de mivel rengeteg fellépésünk van, nem hagyhatom magára a csapatot. Kicsit bicegek, de a bulikat mindig végigcsinálom” – meséli Josh.

A sérülés ellenére az énekesnek nem ment el a kedve a focitól. Bár most néhány hetet kihagy, de amint felépül, ismét pályára lép.



mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

3
Szólj hozzá!

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
iredyRosekiscsákó Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés