Chevy Chase horrorisztikus gyermekkora


Ki gondolta volna erről a jókedvű fickóról – aki nem mellesleg öcsém egyik kedvenc komikusa -, hogy horrorisztikus gyermekkora volt? Márpedig az volt. Erről ír a színész friss önéletrajzában, aminek ez irányú részleteit a New York Post szellőztette meg.

Chevy Chase gyermekkora

Ezek szerint a bohócarcú Chevy Chase gyermekkora totális félelemben telt, ami anyjának és nevelőapjának egyaránt köszönhető volt. Az előbbi koncertzongorista és depressziós pánikbeteg volt, aki hol ostorral ütötte, hol szekrénybe zárta a csemetéjét, és a mostohaapa is kivette a részét a testi és lelki kínzásokból.

Szóval így nézzétek a filmjeit.

Ui: Én nagyon szeretem a Három amigót (vagy mi a címe?), ami térdcsapdosó humorral, csak a nagyon figyelmeseknek észrevehetően, de mégis zseniálisan teszi helyére a művészet szerepét.


mm

Névjegy: Józing Antal

1964-ben születtem Komlón, Pécsen voltam középiskolás, de főiskolás korom óta Szombathelyen élek. Megannyi munkahelyen megannyi mindent csináltam, leginkább tanítottam és újságot írtam. Három évtizede dolgozom a médiában. Írtam papírba és elekronikusba, írtam nagyon kicsibe és nagyon nagyba, voltam szerény külsős és voltam komoly főszerkesztő. Mindig szerettem a magam útját járni. A Blog21.hu független médiafelületet 2015-ben indítottam, remélhetően nemcsak a magam örömére.

Szólj hozzá!

Please Login to comment
  Subscribe  
Visszajelzés